Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Curs de formare mediatori, Bucuresti 17-23 iunie, 1-7 iulie, 2013

In jos

Curs de formare mediatori, Bucuresti 17-23 iunie, 1-7 iulie, 2013

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Vin Mai 31, 2013 7:24 pm

ANUNŢ

CURS FORMARE MEDIATORI


S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează “Cursul de formare mediatori” (84 ore), care va avea loc în perioada 17 – 23 iunie 2013 (Modul I şi II ), respectiv 01 – 07 iulie 2013 (Modul III şi IV ), laBucureşti.

Cursul de formare iniţială a mediatorilor este avizat de Consiliul de Mediere prin Hot. nr. 2668/2011 în conformitate cu dispoziţile Legii nr. 192/2006 actualizată, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator şi a Standardului de formare a mediatorului. Acest curs este acreditat şi de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naționale prin Autorizaţia de Furnizor de Formare Profesională a Adulţilor seria B, nr. 0004938 / 2011.

Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să se autorizeze în profesia de mediator, sau a celor care urmăresc dezvoltarea personală.

Cursul este susţinut de Adrian Bădilă, Ana Bălan și Fănuța Lișman – mediatori şi formatori autorizaţi de Consiliul de Mediere.

Adrian Bădilă – Mediator, formator principal şi consultant internaţional, expert în managementul conflictelor.

Are experienţă de mediator din 1999, a absolvit cursul de formare a mediatorilor organizat de Fundaţia pentru Schimbări Democratice şi Canadian International Institute for Applied Negotiation în perioada 1997 – 1999. Co-autor al Strategiei de dezvoltare a profesiei de mediator în România pentru perioada 2008 – 2013 în coordonarea Consiliului de Mediere. Lucrează de peste 17 ani ca formator şi de peste 12 ani ca şi consultant internaţional în domeniile managementul conflictelor, dezvoltare durabilă şi administraţie publică.

Ana Bălan - Mediator, formator, consultant şi cadru universitar.

Este certificată ca formator de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, în urma absolvirii cursurilor organizate de către Institutul Român de Training şi ca mediator de către Consiliul de Mediere, după absolvirea cursului de iniţiere în mediere organizat de Fundaţia pentru Schimbări Democratice (2009).

De profesie jurist, absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1990), a obţinut titlul de doctor în drept la Academia Română, Institutul de Cercetări Juridice. Este lector universitar la Universitatea „Andrei Şaguna” Constanţa, titular al disciplinelor de master „Administraţie şi reformă penitenciară”, „Devianţă şi delincvenţă: aspecte în societatea română contemporană”, „Justiţia penală în cazurile cu minori” şi „Reintegrarea socială a infractorilor”(2008-prezent).

Fănuța Lișman – Formator, mediator, cadru didactic, jurist

Este mediator autorizat din 2009, în urma absolvirii cursului de formare mediatori organizat de SC Human Toolkit SRL. (2009), este formator autorizat de Consiliul de Mediere si respectiv de către Consiliul Naţional de Formare a Adulţilor – CNFPA.

Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Specializare Drept

Masterat în Carieră judiciară – Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir și absolventă a Facultăţii de Teologie, Secţia Asistenţă Socială – Universitatea Bucureşti.

Autor de carte “Medierea în procesul civil”, Editura Universitară, 2011.

Cursul a fost realizat pe baza experienţei acumulate în 15 ani prin colaborarea cu Fundaţia pentru Schimbări Democratice.

Preţul cursului este de 3.000 RON; în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor, logistica necesară, organizarea examenului de absolvire şi pauzele de cafea.

Plata se poate face in 2 tranșe: prima tranșă de minim 1.500 lei se realizează până pe 10 iunie 2013, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori; confirmările se fac în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierilor.

Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi să îl trimiteţi prin e-mail la eugen.plesca@almaro-training.ro,
sau prin fax la 021 3100559 până la data de 5 iunie 2013.

Formularul si alte detaliidespre curs puteti gasi la adresa:
almaro-training.ro
Pentru detalii suplimentare, persoană de contact este Eugen Pleşca – tel. 0726155022.


Președinte S.C. ALMARO Training S.R.L.
Adrian BĂDILĂ
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum