Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Conferinta internationala a XXI-a editie cu tema "Universalitate, Multidisciplinaritate, Cunoastere"

In jos

Conferinta internationala a XXI-a editie cu tema "Universalitate, Multidisciplinaritate, Cunoastere"

Mesaj Scris de umk la data de Mier Mai 08, 2013 11:06 pm

Universitatea “Mihail Kogalniceanu” are deosebita onoare de a va invita sa participati la cea de a XXI-a Conferinta internationala a Universitatii “Mihail Kogalniceanu” din Iasi, ce se va desfasura in perioada 23-26 mai 2013 la sediul Universitatii, din Str. Balusescu nr. 2.

Organizam aceasta editie in parteneriat cu: Asociatia romana de Drept constitutional, Centrul francofon de Drept constitutional Iasi, Centrul de drept constitutional si institutii politice al Universitatii Bucuresti, Centrul de cercetari socio-umane LUMEN si Institutul pentru pregatirea si perfectionarea avocatilor. Traditia organizarii unor manifestari de inalta tinuta academica ne-au calificat pentru obtinerea unui sprijin financiar din partea urmatoarelor institutii: Délégation Wallonie-Bruxelles à Bucarest, Institutul Francez din Romania, Agence universitaire de la francophonie.

Participarea dumneavoastra va ofera ocazia intalnirii cu specialisti din domeniul dreptului, al stiintelor sociale, economice, al stiintelor comunicarii, in cadrul sectiunii in plen sau a lucrarilor pe sectiuni ce sunt organizate in ateliere stiintifice pe tematici de actualitate. Pe langa publicarea materialelor in Volumul conferintei, prezenta la lucrari va ofera posibilitatea publicarii materialelor selectate printr-un proces de peer review in Buletinul Stiintific al UMK, publicatie acreditata CNCSIS si indexata in baze de date internationale (Index Copernicus, Ideas RePeC, Econpapers, Socionet, Ceeol, Journal Seek de la Questia), fara taxe suplimentare de publicare. Participarea la lucrarile Conferintei este creditata de catre INPPA Iasi.

Tematica propusa acopera subiecte din domeniile activitatii de cercetare ale Universitatii “Mihail Kogalniceanu” care, de-a lungul timpului au reunit la Iasi specialisti din tara si strainatate, atrasi de nivelul dezbaterilor si calitatea comunicarilor prezentate.
Attached Thumbnails

umk

Data de inscriere : 25/11/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum