Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


consultanta in mediere

In jos

consultanta in mediere

Mesaj Scris de Armurierul la data de Joi Feb 07, 2013 10:36 pm

Buna ziua !
Am inregistrat recent un Birou individual de mediere (decembrie 2012). In R.Moldova. Desi legea medierii a intrat in vigoare in 2008, pana in prezent au fost inregistrate numai 16 birouri individuale sau asociate si care practic, nici nu activeaza. Am incercat de a trezi mediatorii printr-un forum, dar efectul este nul. Analizand situatia la noi, declaratia vice-ministrului justitiei la o masa rotunda, care a spus ferm, ca nu va admite nici informarea prealabila obligatorie a medierii in urmatorii 5-7 ani - medierea in RM nu are nici o sansa.
Pentru a nu pierde timpul inzadar, am gasit o alta forma de promovare a medierii, prin consultanta persoanelor juridice din domenii cu regim special (arme, munitii si artificii), incheind (o parte sunt in faza de negocieri) contracte de consultanta de tip abonament lunar. Am ales acest domeniu, ca urmare a experientei persoanale in domeniile date si din motivul interesului acestor intreprinderi de a preintampina si solutiona conflictul la faza initiala, intru excluderea escaladareaii conflictului, din motivul riscurilor mari - http://mediator.md/servicii.html . Acest serviciu nu permite de a participa posterior la efectuarea medierii clasice, dar nici nu ma intereseaza, deoarece in domeniile mentionate, de regula se ajunge in instanta sau la un dosar penal. In plus, permite de a intretine financiar permanent biroul.
Intrebarea este urmatoarea: Practica cineva in Romania servicii de consultanta, tip abonament lunar ? Ce surprize ma asteapta ?

http://mediator.md/servicii.html
avatar
Armurierul

Data de inscriere : 28/03/2012
Varsta : 54
Localizare : Chisinau

Vezi profilul utilizatorului http://mediator.md

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum