Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


CURS PERFECȚIONARE MEDIATORI “Aspecte juridice în mediere Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”

In jos

CURS PERFECȚIONARE MEDIATORI “Aspecte juridice în mediere Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Dum Oct 14, 2012 9:33 am

S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează cursul de perfecţionare “Aspecte juridice în mediere – Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale” (14 puncte profesionale), care va avea loc în perioada 16 – 17 noiembrie 2012, la Bucureşti. Agenda cursului este ataşată.

Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează în special mediatorilor care doresc să se perfecţioneze şi care provin din alte domenii de activitate decât cel juridic şi este susţinut de formatorii-mediatori Adrian Bădilă, Ana Bălan şi Fănuţa Lişman. Aspectele juridice abordate în cadrul cursului vor ține cont de noile dispozitii legale, intrate în vigoare la 1 octombrie prin Legea 115/2012.

Prin organizarea acestui curs avizat de Consiliul de Mediere (prin Hotărârea nr. 2963/2011), echipa de formatori, alcătuită din mediatori care au atât o contribuţie teoretică la identificarea şi aprofundarea cunoştinţelor juridice specifice medierii, prin publicarea de cărţi şi articole în reviste de specialitate, cât şi experienţă practică, doreşte să vină în întâmpinarea necesităţii exprimate de mediatori cu privire la cunoaşterea unor aspecte juridice care să le confere siguranţă şi independenţă în desfăşurarea procesului de mediere.

Programa este structurată pe două module:

Ziua I – Medierea în cauzele civile
Ziua a II-a – Medierea în cauzele penale.
Preţul cursului este 400 lei (pentru membri Asociaţiei Profesionale Colegiul Mediatorilor se asigură un discount de 50 lei); în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori.

Pentru mediatorii din țară, se pot organiza cursuri cu minim 12 – maxim 16 participanți, în localitățile şi perioadele stabilite de comun acord.

Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completați formularul ataşat şi să îl trimiteți prin e‐mail la liudmila.mehedinteanu@almaro‐training.ro sau prin fax 021/3100559ionare, până la data de 31 octombrie 2012.

Pentru informații suplimentare, persoanele de contact sunt:

Ana Bălan, tel. 0721320311 e-mail: abalanro@yahoo.com

Fănuța Lișman, tel. 0788635177, e-mail: fanutalisman @yahoo.com

Cu respect,

Adrian Bădilă

Preşedinte

ALMARO Training
Formularul il puteti descarca de aici:
Formular CP 3


Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Dum Oct 14, 2012 9:40 am, editata de 1 ori (Motiv : Curs perfectionare mediatori, medieera in cauze civile, cauze penale,)
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum