Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Curs de formare mediatori, 16 – 29 iulie 2012 la Bucureşti.

In jos

Curs de formare mediatori, 16 – 29 iulie 2012 la Bucureşti.

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Mier Iun 13, 2012 11:34 pm

CURS DE FORMARE MEDIATORI - recomandat de „Fănuța Lișman - Birou de mediator”
S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează “Cursul de formare mediatori” (84 ore), care va avea loc în perioada 16 – 29 iulie 2012 la Bucureşti.

Cursul de formare inițială a mediatorilor este avizat de Consiliul de Mediere prin Hot. nr. 2668/2011 în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 192/2006 actualizată, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator şi a Standardului de formare a mediatorului. Acest curs este acreditat şi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale şi Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Autorizația de Furnizor de Formare Profesională a Adulților seria B, nr. 0004938 / 2011.

Participanți (grup țintă): cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să se autorizeze în profesia de mediator, sau a celor care urmăresc dezvoltarea personală.
Tematica abordată:
• Conflictul şi alternative de rezolvare a disputelor
o Teoria şi analiza conflictelor
o Alternative de rezolvare a disputelor
• Teoria şi practica medierii
o Cadrul legislativ în domeniul medierii
o Teoria şi practica medierii
• Procesul de mediere
o Procesul de mediere
o Tehnici de mediere
• Mediatorul autorizat
o Competențe ale mediatorului
o Etica mediatorului
o Organizarea activității mediatorilor
o Managementul conflictelor

Cursul de formare inițială a mediatorilor se finalizează cu examen de absolvire organizat în maxim 30 de zile de la finalizarea cursului.
Cursul este susținut de Adrian Bădilă – Mediator, formator principal şi consultant internațional, expert în managementul conflictelor. Are experiență de mediator din 1999, a absolvit cursul de formare a mediatorilor organizat de Fundația pentru Schimbări Democratice şi Canadian International Institute for Applied Negotiation în perioada 1997 – 1999. Co‐autor al Strategiei de dezvoltare a profesiei de mediator în România pentru perioada 2008 – 2013 în coordonarea Consiliului de Mediere. Lucrează de peste 17 ani ca formator şi de peste 12 ani ca şi consultant internațional în domeniile managementul conflictelor, dezvoltare durabilă şi administrație publică.

Pentru fiecare modul, va fi invitată pentru susținerea unor subiecte şi câte o persoană resursă cu experiență şi expertiză în domenii precum: dinamica grupurilor, psihologie, medierea în domeniul civil / penal, asociații profesionale.
Cursul a fost realizat pe baza experienței acumulate în 15 ani prin colaborarea cu Fundația pentru Schimbări Democratice.

Prețul cursului este de 3.000 RON; în preț se asigură suportul de curs, prestația formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori.

Pentru a confirma participarea dumneavoastră, puteți completa formularul postat pe pagina ALMARO Training, de aici: Curs Formare mediatori

Fanuta Lisman
fanutalisman@yahoo.com
0788635177
0721791680
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum