Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Curs de formare mediatori

In jos

Curs de formare mediatori

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Joi Feb 09, 2012 2:34 am

S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează “Cursul de formare mediatori” (84 ore), care va avea loc în perioada 20 – 26 februarie 2012 (Modul I şi II ), respectiv 05 – 11 martie 2012 (Modul III şi IV ), la Bucureşti, Ghencea Business Center (Bd. Ghencea nr 28A, sector 6).

Cursul de formare iniţială a mediatorilor este avizat de Consiliul de Mediere prin Hot. nr. 2668/2011 în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 192/2006 actualizată, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator şi a Standardului de formare a mediatorului. Acest curs este acreditat şi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Autorizaţia de Furnizor de Formare Profesională a Adulţilor seria B, nr. 0004938 / 2011.

Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să se autorizeze în profesia de mediator, sau a celor care urmăresc dezvoltarea personală.

Tematica abordată:

- Conflictul şi alternative de rezolvare a disputelor
Teoria şi analiza conflictelor
Alternative de rezolvare a disputelor
- Teoria şi practica medierii
Cadrul legislativ în domeniul medierii
Teoria şi practica medierii
- Procesul de mediere
Procesul de mediere
Tehnici de mediere
- Mediatorul autorizat
Competenţe ale mediatorului
Etica mediatorului
Organizarea activităţii mediatorilor
Managementul conflictelor

Cursul de formare iniţială a mediatorilor se finalizează cu examen de absolvire organizat în maxim 30 de zile de la finalizarea cursului.

Cursul este susţinut de Adrian Bădilă – Mediator, formator principal şi consultant internaţional, expert în managementul conflictelor. Are experienţă de mediator din 1999, a absolvit cursul de formare a mediatorilor organizat de Fundaţia pentru Schimbări Democratice şi Canadian International Institute for Applied Negotiation în perioada 1997 – 1999. Co-autor al Strategiei de dezvoltare a profesiei de mediator în România pentru perioada 2008 – 2013 în coordonarea Consiliului de Mediere. Lucrează de peste 17 ani ca formator şi de peste 12 ani ca şi consultant internaţional în domeniile managementul conflictelor, dezvoltare durabilă şi administraţie publică.

Pentru fiecare modul, va fi invitată pentru susţinerea unor subiecte şi câte o persoană resursă cu experienţă şi expertiză în domenii ca: dinamica grupurilor, psihologie, medierea în domeniul civil / penal, asociaţii profesionale.

Cursul a fost realizat pe baza experienţei acumulate în 15 ani prin colaborarea cu Fundaţia pentru Schimbări Democratice.

Preţul cursului este de 3.600 RON; în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori.

Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi să îl trimiteţi prin e-mail la adrian.badila@almaro-training.ro sau prin fax la 031 817 7586 până la data de 10 februarie 2012. Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este Liudmila Mehedinţeanu – liudmila.mehedinteanu@almaro-training.ro.


Cu respect,

Adrian Bădilă

Preşedinte

S.C. ALMARO Training S.R.L.
Pentru inscriei, descarcati formularul de site-ul S.C. ALMARO Training S.R.L. [list][*]
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum