Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Curs perfecţionare mediatori “Aspecte juridice în mediere. Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”

In jos

Curs perfecţionare mediatori “Aspecte juridice în mediere. Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Joi Feb 09, 2012 2:15 am

S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează cursul de perfecţionare “Aspecte juridice în mediere – Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale” (14 puncte profesionale), care va avea loc în perioada 16 – 17 martie 2012, la Bucureşti. Agenda cursului este ataşată.

Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează în special mediatorilor care doresc să se perfecţioneze şi care provin din alte domenii de activitate decât cel juridic şi este susţinut de formatorii-mediatori Adrian Bădilă, Ana Bălan şi Fănuţa Lişman.

Prin organizarea acestui curs avizat de Consiliul de Mediere (prin Hotărârea nr. 2963/2011), echipa de formatori, alcătuită din mediatori care au atât o contribuţie teoretică la identificarea şi aprofundarea cunoştinţelor juridice specifice medierii, prin publicarea de cărţi şi articole în reviste de specialitate, cât şi experienţă practică, doreşte să vină în întâmpinarea necesităţii exprimate de mediatori cu privire la cunoaşterea unor aspecte juridice care să le confere siguranţă şi independenţă în desfăşurarea procesului de mediere.

Programa este structurată pe două module:

Ziua I – Medierea în cauzele civile.
Ziua a II-a – Medierea în cauzele penale.


Perioada de derulare a primului curs este programată în a doua decadă a lunii martie și se va desfășura la sfârşit de săptămână (vineri și sâmbătă) în funcție și de solicitările participanților. Data și locul desfășurării cursului vor fi anunțate în timp util mediatorilor interesaţi.

Preţul cursului este 600 lei (pentru membrii Asociaţiei Profesionale Colegiul Mediatorilor se asigură un discount de 100 lei); în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori.

Pentru mediatorii din țară se pot organiza cursuri cu minim 12 – maxim 16 participanți, în localitățile şi perioadele stabilite de comun acord.

Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi să îl trimiteţi prin e-mail la liudmila.mehedinteanu@almaro-training.ro sau prin fax 031 8177586. până la data de 20 februarie 2012.

Pentru informații suplimentare, persoanele de contact sunt:

Ana Bălan, tel. 0721320311 e-mail:abalanro@yahoo.com

Fănuța Lișman, tel. 0788635177, e-mail: fanutalisman@yahoo.com

Cu respect,

Adrian Bădilă

Preşedinte


ALMARO Training

Pentru agenda si formular de inscriere vizitati site-ul ALMARO Training


Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Joi Feb 09, 2012 2:23 am, editata de 2 ori (Motiv : curs perfectionare, mediatori, aspecte juridice mediere, medierea in penal, mediere in procesul civil)
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum