Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”

In jos

Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Lun Iul 25, 2011 8:58 pm

Asociaţia Profesională “Colegiul Mediatorilor”, în parteneriat cu Asociaţia de Mediatori din Domeniul Financiar Bancar FINBAN are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Şcoala de Vară cu tema „Practica medierii – mai puternici împreună”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 august 2011, în Bucureşti, la Institutul Bancar Român (Str. Negru Vodă nr. 3, sector 3). La lucrările Şcolii de Vară sunt invitaţi să participe membrii Colegiului Mediatorilor, membrii FINBAN, membrii ai altor asociaţii profesionale de mediatori, alţi mediatori autorizaţi înscrişi în Tabloul Mediatorilor, precum şi persoane interesate de profesia de mediator.

Şcoala de Vară este recunoscută ca formare profesională continuă de către Consiliul de Mediere, fiind acordate 9 puncte profesionale, iar organizatorii vor acorda certificate de participare. Agenda evenimentului este ataşată.

Această a doua ediţie a Şcolii de Vară, proiect iniţiat de Colegiul Mediatorilor în 2010, îşi propune, pe de o parte, să contribuie la îmbunătăţirea practicilor de construire a consensului în contextul micii reforme în justiţie şi, pe de altă parte, să sprijine mediatorii în îmbunătăţirea practicii medierii. Astfel, şcoala de vară abordează domenii de practică – cu accent pe medierea în afaceri, parteneriate (instanţe judecătoreşti şi parchete), dar şi subiecte privind îmbunătăţirea practicii şi dezvoltarea profesiei, cum sunt sprijinul acordat mediatorilor la început de drum sau etica în mediere. Formatul şcolii de vară este axat pe dezbateri aplicate şi schimb de experienţă, invitând participanţii, lectorii şi persoanele resursă să comunice direct, în grupuri de lucru. De asemenea, o sesiune va fi alocată temelor de dezbatere propuse de participanţi.

Taxa de participare la eveniment este de 400 lei, incluzând materialele distribuite participanţilor şi închirierea sălilor (aula şi două săli pentru grupurile de lucru), pauzele de cafea şi masa de prânz pentru 26 şi 27 august.

Pentru a confirma participarea la eveniment, vă invităm să ne transmiteţi acordul dumneavoastră completând formularul ataşat şi trimiţându-l la e-mail office@colegiulmediatorilor.ro sau fax 031 816 6572. Înscrierea se realizează în ordinea plăţii taxei de participare, în limita a 120 de locuri. Pentru detalii privind plata taxei de înscriere, vă rugăm să consultaţi pagina ataşată.

Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.
Detalii, pe site-ul Colegiului Mediatorilor: Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”
Pentru Agenda evenimentului si formularul de inscriere, vizitati site-ul Colegiului Mediatorilor: www.colegiulmediatorilor.ro


Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Lun Iul 25, 2011 9:55 pm, editata de 1 ori (Motiv : scoala de vara, mediere, pregatire propfesionala)
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum