Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Art.III, teza întâi din Legea nr.370/2009 CONSTITUŢIONAL!

In jos

Art.III, teza întâi din Legea nr.370/2009 CONSTITUŢIONAL!

Mesaj Scris de judiciarius la data de Vin Apr 08, 2011 3:21 am

In data de 22.03.2011, Curtea Constitutionala a solutionat exceptia de neconstitutionalitate privind dispozitiile art III, teza intai din Legea nr. 370/2009pentru modificarea si completarea Legii nr.192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, in Dosarul cu nr 4403D/2010. Solutia instantei: exceptia de neconstitutionalitate a art.III, teza I din Legea nr.370/2009 a fost respinsa prin Decizia Curtii Constitutionale nr.447/07.04.2011.
In drept, potrivit dispozitiilor Art. III. — In termen de o luna de la intrarea in vigoare a prezentei legi vor avea loc alegeri pentru Consiliul de mediere. Orice mediator autorizat care se regaseste pe Tabloul mediatorilor va putea candida, cu respectarea dispozitiilor art. 17 alin. (6) din Legea nr. 192/2006, cu modificarile si completarile aduse prin prezenta lege.
Respingerea exceptiei de neconstitutionalitate genereaza ca efect organizarea de alegeri la Consiliul de Mediere din Romania! Succes colegilor mediatori la alegeri! Nadajduiesc in organizarea unor alegeri libere, directe, corecte si tranparente prin vot democratic! Imi exprim increderea ca votul individual al fiecarui mediator autorizat va contribui decisiv la viitorul medierii in Romania!
Cu stimă,
Birou de Mediator
Robert-Ionut CHIRIAC
avatar
judiciarius

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 39
Localizare : Onesti, Bacau

Vezi profilul utilizatorului http://wwww.acjb.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum