Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Invitaţie la susţinerea campaniei "ALEGE MEDIEREA!"

In jos

Invitaţie la susţinerea campaniei "ALEGE MEDIEREA!"

Mesaj Scris de judiciarius la data de Vin Dec 10, 2010 12:27 am

În ziua de 09.12.2010, ora 17:30, mediatorii autorizaţi din Oneşti s-a întâlnit în cadrul Proiectului „CAFENEAUA MEDIATORULUI” pentru discutarea aspectelor generale privind profesia de mediator şi analiza exemplelor de bune-practici în mediere.

De la intrarea în vigoare la data de 26.11.2010 a Legii nr.202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor, mediatorii AU OBLIGAŢIA de a asigura informarea părţilor cu privire la avantajele medierii. Mediatorul nu poate solicita plata onorariului pentru informarea părţilor. După informare, părţile decid dacă acceptă sau nu soluţionarea litigiului prin mediere.

Începând cu data de 09.12.2010 a fost lansat la Judecătoria Oneşti, Proiectul „MEDIATORUL DE SERVICIU” prin care mediatorii autorizaţi au obligaţia de a asigura zilnic, luni-vineri, între orele 08:00-12:00, procedura de informare a cetăţenilor cu privire la mediere, prin rotaţie, după un grafic de lucru prestabilit, avizat de conducerea instanţei. Astfel, toţi mediatorii autorizaţi au obligaţia de asigura o cel puţin o zi/săptămână şedinţa de informare la sediul instanţei de judecată. Informaţiile minime ce vor fi comunicate părţilor vor fi prevăzute într-un pliant, format A5.

Pentru suţinerea campaniei de promovare a medierii la autorităţile/instituţiile publice de la nivel local, precum şi la persoanele juridice de drept privat este necesară tipărirea a 5000-10.000 flyere de promovare a campaniei „ALEGE MEDIEREA!”, preţul unei buc. fiind de 0,12 RON, motiv pentru care solicităm tuturor mediatorilor autorizaţi din Oneşti să contribuie cu suma de 50 RON pentru aplicarea efectivă a acestui demers.

Solicităm implicarea proactivă şi unitară a mediatorilor autorizaţi din municipiul Oneşti pentru a fi dovedit public certitudinea că „MEDIEREA FUNCŢIONEAZĂ!”.

Mediator,
Robert-Ionuţ CHIRIAC

avatar
judiciarius

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 39
Localizare : Onesti, Bacau

Vezi profilul utilizatorului http://wwww.acjb.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum