Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Invitatie la parteneriat: „Medierea - mai aproape de cetățeni”.

In jos

Invitatie la parteneriat: „Medierea - mai aproape de cetățeni”.

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Vin Dec 03, 2010 9:53 pm

Invitaţie la parteneriatColegiul Mediatorilor lansează invitația către toate asociațiile din București de a deveni partenere în derularea proiectului


Asociaţia Profesională“Colegiul Mediatorilor”este o organizaţie profesională deschisă, care promovează transparenţa, spiritul de echipă şi managementul de proiecte, în scopul promovării şi stabilizării profesiei de mediator în comunitate prin realizarea unei colaborări reciproc avantajoase cu reţelele profesionale şi instituţiile locale.
În vederea transpunerii în practică a prevederilor Legii nr.202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor şi a realizării unei informări corecte şi eficiente a cetăţenilor cu privire la posibilitatea utilizării medierii şi a avantajelor acesteia, Colegiul Mediatorilor a elaborat proiectul: „Medierea - mai aproape de cetăţean.”, care se va desfăşura în perioada ianuarie - decembrie 2011.

Obiectivele specifice ale proiectului includ:

  • Obţinerea unor spaţii adecvate, în cadrul judecătoriilor şi Tribunalului Bucureşti în vederea asigurării promovării medierii și informării cetăţenilor, conform prevederilor legale.

  • Organizarea activităţii de promovare și informare, prin asigurararea permanenţei în instanțe de către mediatorii autorizați din București, care doresc să participe la acest proiect.

  • Informarea cetăţenilor, la cerere, cu privire la procedura și beneficiile medierii, Tabloul mediatorilor, posibilitatea alegerii mediatorului.


Considerând acţiunile propuse de Asociaţia „Colegiul Mediatorilor” ca fiind în sprijinul implementării prevederilor Legii 202/2010, Consiliul de mediere sprijină acest proiect prin punerea la dispoziţie a spaţiului pentru întâlnirile de lucru ale reprezentanţilor asociaţiilor, cu titlu gratuit.

Pentru stabilirea unui plan de acțiune comun și a termenilor parteneriatului, asociatiile sunt invitate joi, 09 decembrie 2010, de la ora 11.00 la ora 13.00, la o întâlnire de lucru la sediul Consiliului de Mediere din strada Piaţa Sf. Ştefan, nr. 7, sector 2, cod 023998.

Invitația poate fi vizualizata aici: Invitatie.

Fănuţa Lişman,
Coordonator de proiectUltima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Vin Dec 03, 2010 9:57 pm, editata de 2 ori (Motiv : invitatie parteneriat, mediere, medierea mai aproape de cetatean, Consiliul de Mediere, Colegiul Mediatorilor,)
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Re: Invitatie la parteneriat: „Medierea - mai aproape de cetățeni”.

Mesaj Scris de Fanuta Lisman la data de Sam Dec 11, 2010 9:03 pm

Iată și primul pas!

Joi, 09 decembrie 2010, de la ora 17.00 la ora 19.00, în urma Invitației lansate de către Asociația profesională „Colegiul mediatorilor”, a avut loc o întâlnire de lucru la sediul Consiliului de Mediere, în vederea încheierii unui protocol de colaborare între asociațiile profesionale din București.

Întâlnirea a fost una de succes. S-au dezbătut aspecte importante privind atât informarea cu privire la mediere, potrivit recentelor dispoziții legale deja intrate în vigoare, cât și aspecte cu privire la promovarea medierii.

Ne exprimăm încrederea că vom găsi, în scurtă vreme, acele elemente ce ne pot uni, în vederea unei conlucrări fructuoase între asociații, spre binele cetățeanului și al profesiei de mediator.


Detalii, aici: Primul pas.


Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Sam Dec 11, 2010 9:05 pm, editata de 1 ori (Motiv : promovare mediere, informare privind medierea, colaborare, protocol asociatii profesionale)
avatar
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum