Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Asa ar trebui sa functioneze medierea!

In jos

Asa ar trebui sa functioneze medierea!

Mesaj Scris de STAN IONEL la data de Mar Mai 18, 2010 2:51 am

Datele sunt reale. La mijlocul lunii martie 2010, m-a sunat de la judecatorie o persoana ca doreste medierea divortului. Datele de contact le-a luat de pe tabloul afisat la instanta.A doua zi, am aflat ca au depus actiunea pentru divot cu acord , fara copii minori si au termen la finele lunii noiembrie. Au fost nemultumiti de termenul lung acordat si au solicitat medierea pe care am facut-o in aceeasi zi. Dupa 2 zile le-am inmanat documentele de mediere, ingrijit si atent facute si in plus o cerere de preschimbare de termen, la care s-au atasat documentele de mediere. In aceasi zi am expediat judecatoriei prin posta documentele de mediere, inclusiv acordul partilor. Dupa 2 saptamani au fost citati, cand li s-a comunicat noul termen in prima decada a luni mai, cand s-a desfacut casatoria fara motivare. Partile au fost multumite si m-au sunat. Onorariul 400 lei, prea putin dupa cum spun unii, corect din punctul meu de vedere. in acest mod s-au atins doua scopuri de catre parti si anume; un termen mult mai rezonabil si cheltuieli mult reduse, atuurile medierii. Cam asta ar fi normalitatea, este loc destul pentru toata lumea.

STAN IONEL

Data de inscriere : 17/02/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum