Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit


Acum este: Mar Mar 20, 2018 2:18 am

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.Tinand cont de tematica abordata pe acest forum si de reglementarile in vigoare privitoare la mediere, se impune respectarea unor reguli specifice.

Regulile suplimentare ce se impun mediatorilor care vor modera, comenta sau deschide topik-uri pe acest forum sunt:

1.     Confidentialitatea. Trebuie sa se supuna normelor in vigoare (Legea 192/2006), Codul de etica si deontologie profesionala a mediatorilor)

Potrivit art. 25 din Legea 192/2006 (privind medierea si organizarea profesiei de mediator), teza intai,  “Mediatorul are dreptul de a informa publicul cu privire la exercitarea activitatii sale, cu respectarea principiului confidentialitatii.”

Art. 32 din Lege impune:  Mediatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea informatiilor de care ia cunostinta în cursul activitatii sale de mediere, precum si cu privire la  documentele întocmite sau care i-au fost predate de catre parti pe parcursul medierii, chiar si dupa încetarea functiei sale.”

Încalcarea obligatiei de confidentialitate atrage raspunderea juridica a mediatorului, potrivit art. 38 pct. 1 din Legea 192/2006.

2.     Spetele ce vor fi folosite spre exemplificare vor fi unele ipotetice, tot in considerarea principiului confidentialitatii mai sus aratat. De asemenea, in orice informatie, explicatie ce se va da, se va pastra cadrul general de discutie, fara nicio referire la cazuri particulare.

3.     Nu vor fi divulgate  nume ale persoanelorce au apelat la mediere sau care intentioneaza sa o faca.

4.      Orice mediator care va comenta, va deschide un topik sau va modera pe acest forum va respecta aceleasi regulile impuse de legi si regulamente in vigoare, privitoare la mediere si la exrcitatrea profesiei de mediator, respectand principiile generale privitoare la mediere, la comportamentul profesional si cele ce privesc  relatiile dintre mediatori .

5.      Scopul acestui forum este de a familiariza cat mai multe persoane cu principiile si procedura medierii, pentru ca cei ce se vor afla la un momentdat intr-un conflict (ce a fost dedus judecatii sau tinde sa ajunga in instanta) sa aleaga o procedura sau alta (procedura judiciara sau medierea) in cunostinta de cauza. Astfel, orice activitate desfasurata pe acest forum se va inscrie in acest cadru strict, de promovare amedierii, a dialogului, a bunei cuviinţe şi a respectului reciproc.

6.      Un alt scop urmarit  este cel de imbunatatire a activitatii mediatorilor pentru a oferi celor ce apeleaza lamediere servicii de calitate.

Nerespectarea acestor reguli atrage raspunderea individuala a celor care le incalca.Administratorii isi rezerva dreptul ca la momentul in care observa nerespectarea regulilor stabilite sa cenzureze ccontinutul mesajelor si chiar sa blocheze accesul  acestora pe forum.

Totodata, apelam la ingaduinta celor ce ne vor supune spre discutie spetele personale pentru faptul ca nu vom putea da sfaturi punctuale. Raspunsurile vor pastra cadrul  legal general.


Va multumim pentru intelegere şi vă aşteptăm la dezbateri!